Auto en scooter botsen

geerweg 008 als slim object1Politie zet de plek van het ongeval af/Foto's: Marien Stoel
geerweg 008 als slim object1

Wijk bij Duurstede, 8 maart 2013. Op de rotonde Geerweg en Graaf van Lynden van Sandenburgweg botsten vanmiddag tegen 16.15 uur een auto en een scooter met daarop twee personen tegen elkaar.

Lichte verwondingen?

Direct na het ongeval werden de betrokken geholpen door andere weggebruikers die op de moeilijke plaats stopten. Het opgeroepen ambulance personeel onderzocht de beide jongemannen ter plaatse. De één leek meer last te hebben dan de ander en werd onderzocht in de ambulance. Ouders van de jongens waren snel ter plaatse en konden hun bijstaan. De verwondingen leken mee te vallen maar waren niet goed te beoordelen aldus een ambulance broeder, omdat het ongeval nog maar kort geleden gebeurd was.

Onduidelijke oorzaak

Voor zowel de betrokken automobilist als de berijders van de scooter was het onduidelijk wat er nu precies gebeurd was. De auto had behoorlijke schade linksvoor en een van de jongens was op de voorruit gekomen waardoor deze brak. De politie doet onderzoek naar dit ongeval.

geerweg 006 als slim object1

geerweg 003 als slim object1