Wijk bij Duurstede, 26 september 2021. Het Koreaanse gezin Yi besluit het stadse leven van Seoul in te ruilen voor het landelijke Arkansas om daar hun ‘American dream’ waar te maken. Jacob hoopt dat een boerderij zijn gezin aan een beter leven zal helpen, maar de nieuwe omgeving brengt flink wat uitdagingen met zich mee. De kinderen voelen zich aanvankelijk niet thuis en de moeder van het gezin vereenzaamt langzaam. Maar wanneer oma uit Korea onverwachts bij ze intrekt, wordt het gezin pas echt op de proef gesteld.

De film is deels gebaseerd op de jeugdervaringen van regisseur Lee Isaac Chung. Zijn familie migreerde ook vanuit Korea naar het landelijke Amerika. De film geeft daardoor een authentiek en intiem portret van een familie en tegelijk een prachtig tijdsbeeld van de jaren 80. Een mooie, integere film die de worsteling van een migrantenfamilie prachtig in beeld brengt. Donderdag 7 oktober om 18.30 uur en 21.00 uuir om 21.00 uur.

I.v.m. coronamaatregelen 2 films per avond zonder pauze met max. 30 bezoekers per film. Kaarten uitsluitend na reservering via tel. 0343-591030 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of aan de kassa van het theater (vanaf een uur voor de voorstelling).

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha