Wijk bij Duurstede, 29 september 2017. De vakanties zijn voorbij en de voorbereidingen voor een nieuw Karnavals seizoen in Wijk bij Duurstede zijn alweer in volle gang. Hier alvast een klein voorproefje van wat u allemaal te wachten staat in 2017/2018.

Onder het motto : Leut, van hartje Waik, tot aan de Daik !

Gaan de Kaieschaiters op 11 november van start met het Prinsenbal. De stemmen zijn geteld en op 11 november 23.11uur zal er bekend worden wie Prins Wesley den Eerste gaat op volgen. Dit gebeurt in het grote Calypso Theater op de markt. En zo hebben de Kaien een nieuwe residentie in hartje Wijk. Dit was de wens van vele Karnavallers en dit is dus gelukt. Het beloofd een groot feest te worden op 11 november we starten vanaf 21.00uur, de entree is helemaal gratis en de muzikale omlijsting is voor Feest DJ Jasper. En als Jasper even pauze heeft hebben we een spetterend optreden van de Lawine Boys. Dus kom allemaal 11 november want dit wordt een heerlijk feestje.

De rest van de belangrijke data zijn, zaterdag 27 januari, dan is het Boerenbal bij Residentie Calypso. En natuurlijk, 9, 10, 11 en 12 Februari 2018. We beginnen dan met het Tienerkarnaval, op zaterdag de Waikse Optog, de inschrijving is reeds begonnen, zondagmorgen de Kindershow van Wipneus & Pim en natuurlijk de 3 feestavonden. De artiesten die in de Leutbunker aan de dijk komen optreden zijn o.a. : Theo Mezz, Ronnie Ruysdael, Wipnesu & Pim, Django Wagner, Peter Beense en Frans Duyts. Ook hier zal Feest DJ Jasper de rest van de muziek verzorgen en we kunnen gerust spreken van een top programmering. De kaartverkoop gaat al snel van start en we komen met interessante aanbiedingen voor de “vroege” bestellers. Hou dus de plaatselijke pers, onze facebook pagina en uiteraard onze site goed in de gaten. Zo kunt u optimaal mee profiteren van het aangeboden voordeel.

Alle info vind u dus terug op website en wanneer u ons liked op facebook wordt u automatisch op de hoogte gehouden. Voor nu alvast 11 november noteren in uw agenda want dat wordt, de enige kans om afscheid te nemen van Prins Wesley den Eerste en om te zien wie onze nieuwe Prins wordt. Kom samen met ons dit feestje vieren, wij vinden het super als je erbij bent en wij garanderen een groot feest en veel plezier

3x Alaaf

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha