Aanrijding auto en scooter op de Geerweg/N229

Wijk bij Duurstede, 28 maart 2020. Kort na 11.00 uur vond er een aanrijding plaats tussen een auto en scooter op de oversteekplaats rotonde Geerweg met de Graaf van Lynden van Sandenburg (n229). De bestuurster van de scooter is per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis voor nader onderzoek.

Gepaste spoed

De gevallen scooterbestuurster werd naast de auto verzorgd en toegesproken door medeweggebruikers in afwachting van de ambulance. De ambulance was niet met prioriteit maar met gepaste spoed (geen levensgevaar) opgeroepen. In afwachting van de politie regelden enkele weggebruikers het verkeer wat langs het ongeval moesten worden gedirigeerd.

Letsel?

Na onderzoek kon de scooterrijdster met hulp van het ambulancepersoneel op de brancard plaats nemen met onbekend letsel. De politie nam verklaringen en personalia op van betrokkenen. 

De opsomming is niet volledig. Niet van elk incident wordt door de politiemeldkamer een perswaarschuwing verstuurd. Niet bij elk incident is de redactie in de gelegenheid om aanwezig te zijn.

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha