Wijk bij Duurstede, 2 juni 2021. Via sociale media en op straat werd de redactie gisteren meerdere keren gevraagd wat er toch aan de hand was in de avond van 31 mei in de binnenstad. Een politiehelikopter en meerdere politie eenheden waren aanwezig. Wij waren zelf niet aanwezig en hadden geen (pers)bericht ontvangen van de politie en moesten het antwoord schuldig blijven.

Instagram

Afgelopen nacht poste de politie dit bericht op Instagram. "Gisteravond kregen wij een melding vanaf de haven in verband met een conflict. Dit conflict bleek over drugs te gaan. Terwijl wij bij alle betrokkenen hun verhalen aan het vragen waren gingen er een aantal vandoor. Later ontstond er ook nog een vechtpartij. Na een zoektocht met veel eenheden en hulp van de politiehelikopter hebben wij uiteindelijk 3 verdachten aan kunnen houden. De aanhoudingen waren voor drugs dealen en mishandeling. Tevens is er bij verschillende voertuigen schade ontstaan door aanrijdingen. De zaken zijn in onderzoek bij de recherche.

De rust is gelukkig weer terug in Wijk bij Duurstede! Iedereen die ons op welke manier ook heeft geholpen gisteravond willen wij heel erg bedanken". (Bron: politie_wijkbijduurstede)

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha