Cothen, 22 augustus 2021. Tijdens een felle regenbui werden vanavond om 21.22 uur de politie, ambulance, brandweer Cothen/Langbroek, Wijk bij Duurstede en de duikers van Wijk bij Duurstede gealarmeerd voor een auto te water naast de niet met lantaarnpalen verlichte Trechtweg.

Beschadiging aan boom

Bij aankomst van de brandweer was er niemand meer aanwezig in de half gezonken auto. Aan de overkant van de brede sloot was een groepje mensen te zien die door brandweermannen en politie werden aangesproken. Duikers doorzochten de auto en nadat deze was gecontroleerd werd de sloot doorzocht op eventuele slachtoffers. Die niet werden aangetroffen. Een boom net voorbij een flauwe bocht, komende vanaf de Spiegelweg, naast de Trechtweg was beschadigd en aan de overzijde van de weg naast de sloot waren diepe slipsporen te zien in de zachte berm. De politie maakte foto's van de voornoemde beschadigingen naast de weg.

Onderzocht

Als laatste arriveerde een ambulance die op aanwijzingen de boomgaard in reed om dicht bij de betrokkene(n) te komen. Zover waar te nemen was is één persoon gecontroleerd in de ambulance. De auto heeft forse schade opgelopen. Meer foto's zijn te zien in het fotoarchief.

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha