Wijk bij Duurstede, 4 augustus 2017. Van Rob Mocking van Mocking Hoveniers had de Zonnebloem afdeling Cothen/Langbroek toegangsbewijzen voor de Tuinen van Appeltern ontvangen waar we ontzettend blij mee waren en die we donderdag 3 augustus gebruikt hebben.

Kleinschalige activiteiten

Een bezoek aan de tuinen van Appeltern paste precies in ons programma en het nieuwe beleid van de Zonnebloem, namelijk het organiseren van kleinschalige activiteiten. In een onlangs gehouden enquête onder de gasten kon interesse en voorkeur voor activiteiten in kleine groepen worden aangegeven. Bijvoorbeeld bezoek aan een dierentuin, winkelcentrum, tuincentrum, museum of concert of gezamenlijk lunchen, wandelen of koffiedrinken.

Appeltern

We hebben afgelopen twee jaar al vele zonnebloemgasten verrast en blij gemaakt met één van deze uitjes en gaan daar zeker mee door. Gasten die voorkeur hadden voor een bezoek aan een tuincentrum en enkele begeleiders zijn 3 augustus afgereisd naar Appeltern waar we een fantastische ochtend hebben beleefd in de tuinen die afgesloten werd met een lunch. Niet alleen de gasten, ook de begeleiders hebben er zichtbaar van genoten. Bij het uitzetten van de looproute was rekening gehouden met rolstoelen en rollators. “Wat een prachtige tuin, wat een borders, wat een bloemen, wat een mooie kleuren!” en andere uitroepen van gelijke strekking hoorde je voortdurend. “Wat een geweldige dag hebben jullie ons bezorgd!” Kortom het was een groot succes. Foto's van het uitstapje zijn te zien in het fotoarchief.

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha