Wijk bij Duurstede, 6 augustus 2017. Zaterdag 5 augustus organiseerde Ank Vernooij voor ± 220 inwoners uit de 3 kerngemeenten een hele gezellige middag.

Mariënhoeve

Ank organiseert om de 2 jaar een grote activiteit voor mensen die thuis hulp krijgen en bijna niet meer de deur uitkomen. Zij heeft hiervoor de Rode Kruisboot kunnen huren maar deze is verkocht dus moest er een alternatief gevonden worden. Ank haar creatieve geest had nu bedacht op de sportkantine van Mariënhoeve te huren en om alle gasten hier te ontvangen. Ook heeft zij enkele mensen uitgenodigd die oude beroepen uitoefenen zoals een houtbewerker, glasblazer een barbier, glasgraveerder en sieraden maakster en een nagelverzorgster. De gasten konden hier een kijkje nemen en eventueel wat kopen hun nagels laten lakken en de heren konden zich ouderwets laten scheren. Alle gasten werden goed verwend. Eerst met koffie met een cupcake, consumpties, broodje kroket, broodje ham/kaas, tussendoor hapjes enz.

Accordeon

Rika van de Geer zorgde met haar accordeon voor een vrolijke noot en om 5 uur kwam de band ‘Armoede’ bekende oude liederen zingen. Er werd gedanst en polonaise gelopen en de sfeer zat er goed in. Tot slot kreeg iedereen een ijsje van Van Putten en bij de uitgang werd er nog een ‘goody-bag’ overhandigd aan iedereen Ank kon deze middag waarmaken door de vele sponsoren die zij tot slot bedankte. Ook de vele vrijwilligers en chauffeurs maakten het mogelijk dat alles prima verliep. Mede door Ank haar grote organisatorisch talent ging iedereen zeer tevreden en voldaan huiswaarts. Meer foto's zijn te zien in het fotoarchief.

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha