Wijk bij Duurstede, 7 juni 2021. Eindelijk was het dan zover voor de jeugdleden van karateschool Shiai-Jo uit wijk bij Duurstede. Nadat het jeugdkamp in 2020 helaas was komen te vervallen i.v.m. met de toen geldende coronaregel. Was het zaterdag 5-juni 2021 dan eigenlijk zover. De jeugdleden in de leeftijdscategorie van 7 t/m 15 jaar konden eindelijk op kamp! Het jeugdkamp wordt jaarlijks georganiseerd door karateschool Shiai-Jo in samenwerking met Karateschool Delta sport uit Spijkernisse en staat onder leiding van Sensei Peter Maijer en Senpai Barbara Maijer.

Leusden

Ook dit jaar werd het kamp georganiseerd in Leusden. Dit jaar was aanwezig als gastdocent: Senpai Marjolein, zij heeft deelgenomen aan diverse nationale en internationale Kata en Kumite kampioenschapen, en verzorgden verschillende lessen. De deelnemers werden twee dagen getrakteerd op een uiteenlopend programma, bestaande uit diverse karate trainingen zoals Kihon (basistechnieken), kata en kumite (vechten). Ook was er tijd voor spelletjes en om te spelen in de speeltuin. De leden van Shiai-Jo kunnen terugkijken op een geslaagd en spannend jeugdkamp.

Denk je erover om een (andere) sport te gaan doen na de vakantie? Kom een keer meetrainen, je bent van harte welkom. Voor meer informatie kunt u kijken op www.Shiai-Jo.nl of volg ons op Facebook/ Instagram

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha