Langbroek, 19 september 2021. SVL speelde de derde wedstrijd voor de beker thuis tegen Soest SO uit Soest en verloor met 2-0. SVL speelde niet zijn allerbeste wedstrijd, of het kwam dat on verwas de Trainer opstapte en vertrok naar een derde divisie club. Ook waren er een aantal basis spelers er niet onder andere Ali Alkan, Walter Cremers en Dennis van de Weerd die wel de laatste 10e minuten nog inviel. En dat SVL met de stand 0-0 in de 68e minuut ook nog met tien man kwam te staan door dat de ingevallen Selcuk Albayrak geel kreeg van de scheidsrechter en zo op speelde tegen de scheidsrechter, die hem gelijk daarna rood gaf. Daarna ging het berg afwaarts met SVL en werd het 1-0 en net voor einde wedstrijd via een kopbal ook nog zelf 2-0 voor Soest SO.

In de 13e minuut kreeg Freek van Wijk een redelijke om er 1-0 van te maken, zijn harde schuiver werd door de keeper van Soest gestopt. Ook Bart van Lankeren punt schoot in de 19e minuut uit een voorzet op de paal, ook dat werd geen doelpunt. Bart Aalbertsen werd aangespeeld in de 27e minuut maar zijn schot ging maar net naast. In de 37e minuut viel Jens van Doorn in voor Victor van de Bor. Willem Baaij kreeg in de 40e minuut geel van de scheidsrechter. De rust ging in met de bril stand 0-0, er waren voor de rust toch nog enkele kansen geweest om te gaan rusten met een 1-0 voorsprong maar helaas. Na de rust kwam Timon Brandsen het veld in voor Bart Aalbertsen. Het was Jens van Doorn die in de 50e minuut uit een voorzet beheerst de keeper van Soest passeerde maar hij stond buitenspel. Ook was het in 52e minuut dat Rik van Leeuwen alleen voor de keeper van Soest over het doel schoot. In de 61e minuut werd Willem Baaij gewissel en kwam Selcuk Albayrak het veld in. Selcuk Albayrak werd al kort na te zijn ingevallen geel en wegens opspelen kreeg hij in 66e minuut direct rood en dus het veld af, en SVL met tien man verder. In de 81e minuut maakte Soest er 1-0 van, wat volgens mijn een buitenspel doelpunt was maar de grensrechter vlagde niet. De 86e minuut werd Rik van Leeuwen gewisseld en kwam Dennis van de Weerd het veld in. De 90e minuut werd het door een in gekopte bal ook nog 2-0 voor Soest SO en was SVL uit gebekerd. Komende zaterdag speel SVL thuis de eerste competitiewedstrijd tegen Sliedrecht aanvang 14.30 uur.

Opstelling SVL: Mathijs Mocking, Kevin van Leeuwen, Jeff van der Bult, Glenn Linnebank, Freek van Wijk, Rik van Leeuwen (Dennis van de Weerd), Willem Baaij (Selcuk Albayrak),Jorrit Fiegen, Bart van Lankeren, Bart Aalbertsen (Timon Brandsen), Victor van de Bor (Jens van Doorn).  

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha